K&B Förvaltning

Besöksadress:

Engelbrektsgatan 7A
411 27, Göteborg

Välkomna!

Nytt hos oss

Följ oss gärna på LinkedIn för fler nyheter!

8/7 2020

Besiktningar, Stockholm

Tak 8 7

I veckan var vi åter igen i Stockholm, där två stycken nya kunder fick sina besiktningar av fastigheter utförda , inför underhållsplaner. Byggåren för BRF:ernas fastigheter är år 2000 och 1891.

Underhållsbehoven och prioriteringarna ser olika ut, men behovet av planerade underhåll och planerade investeringar finns för bägge fastigheterna. Därför är en detaljrik och genomarbetad underhållsplan viktig för fastigheternas livslängd och stabil ekonomi. Efter att fått punktering på bilen i Mjölby, vägen upp till Stockholm, kraschade tidsschemat ihop, med inköp av nytt däck m.m. Men dessa underbara tålmodiga kunder väntade och lät oss utföra arbetena fram till kvällen.

4/5 2020

Besiktning inför underhållsplan, Malmö

Malmo 4 5

I dag besökte vi Malmö och utförde besiktning inför underhållsplan åt en BRF. Grannfastigheten fick sin underhållsplan utförd förra månaden och åter igen- värdet av referenser och rekommendationer är ovärderligt.

bild från fantastiska Lomma , där vi stannade till på hemvägen för påfyllning..

20/4 2020

Underhåll av fastigheter och oss själva!

Skog 20 4

Vi fortsätter att utföra besiktningar inför underhållsplaner och underhåll i fastigheter åt fastighetsägare och BRF:er. Våra befintliga och nya kunder fortsätter att beställa arbeten inom teknisk och ekonomisk förvaltning, vilket vi är tacksamma för under dessa tider.

Tack vare våra flexibla medarbetare och samarbetspartners som gör detta möjligt genom att anpassa sig efter kundens och våra restriktioner. Kundmöten görs via webb tv och utomhus. Idag besökte vi ny kund, BRF, på deras städdag, som sagt upp sitt befintliga onödigt dyra avtal och valt oss som ny ekonomisk förvaltare. De skall även, i framtiden, ha sina styrelsemöten i våra lokaler och kommer kunna få svar på frågor, engagemang och stöd direkt på plats av oss.

Bild från dagens löparrunda i Skatås motionsanläggning, Göteborg.